Indonesische diensten

Indonesische diensten

KEBAKTIAN BAHASA INDONESIA

Waarom Indonesisch-Nederlandstalige diensten?

In Almelo en omgeving zijn er veel mensen die uit Indonesië afkomstig zijn en die de Nederlandse taal, met name de Nederlandse preektaal, niet machtig zijn. Speciaal voor hen worden deze diensten georganiseerd. Het culturele aspect en de sfeer spelen in de opbouw van de diensten een grote rol. Daarnaast hebben we mensen die alleen Nederlands spreken en verstaan. Daarom is de preek tweetalig en worden de liederen tweetalig op de beamer geprojecteerd.

Lofprijs en aanbidding

In de samenkomsten is er veel plaats voor lofprijs en aanbidding. Het zingen gebeurt onder leiding van het aanbiddingsteam, dat wordt aangevoerd door de zangleiders. De prediking is tweetalig, Bahasa Indonesia-Nederlands of Nederlands-Bahasa Indonesia. Door zo te werken kan men de hele dienst volgen en het Indonesisch bewust of onbewust leren kennen. Iedere maand is er een gastspreker. Na de dienst hebben wij een maaltijd en er is tijd om elkaar te ontmoeten.

Visie

Ons verlangen is om mensen die afkomstig zijn uit Indonesië en in Nederland verblijven te bereiken met het Evangelie, zodat zij discipelen van de Here Jezus Christus worden, zoals bedoeld in Zijn grote Opdracht.

De samenkomsten van de Indonesische dienst zijn altijd op zaterdagmiddag om 15.00 uur.

AGENDA

CONTACTPERSONEN

Gerard Gosal

Ik wil graag meer informatie

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Scroll naar boven