Huddle

Verbinding met anderen

Welkom in de huddle!

In de eerste gemeente in het boek Handelingen zie je al heel duidelijk dat de chris­tenen niet alleen in de tempel samen­kwamen, maar ook in hun eigen huis. Samen kwamen ze bij elkaar om God te aanbidden en fellow­ship met elkaar te hebben. Dit is één van de meest effectieve en praktische manier van discipelschap. Een setting waar je van elkaar leert en gevormd wordt naar het karakter van onze Here Jezus.

We hebben elkaar nodig.
Huddles leren ons om naar elkaar om te zien en elkaar te dienen. Ze ver­sterken het gevoel van saamhorigheid. We staan zij aan zij. We ­zoeken samen de Heer en groeien met elkaar in het geloof. Wanneer wij als ge­lovige alleen de samenkomsten bezoeken bestaat het gevaar dat we opgaan in de massa. Broeders en zusters hebben geen idee wat er in jouw hart omgaat. Dit verandert wanneer je in een Huddle samenkomt.

Je wordt gezien!

Wil jij samen met anderen een Huddle starten?

Wauw! Te gek! Voldoet jouw Huddle aan de spelregels? Dan kun jij jouw Huddle in­schrijven. De spelregels vind je onder het inschrijfformulier voor Huddles en in het Huddleboekje.

Het inschrijfformulier vind je via onderstaande knop.

Huddles voor iedereen

Jongeren en ouderen, sporters en ‘foodlovers’, singles en echtparen. Huddles zijn voor iedereen! Waarschijnlijk ben je geneigd om mensen op te zoeken waar je een connectie mee hebt. Iemand die in dezelfde levensfase zit. Of met wie je een gezamenlijke interesse deelt, zoals een hobby of een sport. Deze personen spreken dezelfde taal als jou. Samen met deze mensen vorm jij een Huddle. Misschien vind je grote groepen spannend. Een Huddle mag al starten vanaf 3 personen en wordt niet groter dan 7 personen.


Ik wil mij aansluiten bij een huddle

Regio almelo noord

Joël en Katty Dogger overzien Regio Almelo Noord. Heb je vragen over een Huddle? Of wil je je aansluiten bij een Huddle? Neem contact met hen op. Dit kan ook via onderstaand formulier.

Joël en Katty Dogger

Regio almelo zuid

Janbart en Renske Vossebelt overzien Regio Almelo Zuid. Heb je vragen over een Huddle? Of wil je je aansluiten bij een Huddle? Neem contact met hen op. Dit kan ook via onderstaand formulier.

Janbart en Renske Vossebelt

Regio rijssen e.o.

Sarah Geschiere overziet regio Rijssen e.o. Heb je vragen over een Huddle? Of wil je je aansluiten bij een Huddle? Neem contact met haar op. Dit kan ook via onderstaand formulier.

Sarah Geschiere

Regio twenterand e.o.

Jachin en Martine Dogger overzien regio Twenterand e.o. Heb je vragen over een Huddle? Of wil je je aansluiten bij een Huddle? Neem contact met hen op. Dit kan ook via onderstaand formulier.

Jachin en Martine Dogger

regio enschede e.o.

Stephan en Paola van Eijck overzien regio Enschede e.o. Heb je vragen over een Huddle? Of wil je je aansluiten bij een Huddle? Neem contact met hen op. Dit kan ook via onderstaand formulier.

Stephan en Paola van Eijck
Neem contact op

ik wil mij aansluiten bij een huddle

Mocht je nieuwsgierig zijn en deelname aan een Huddle overwegen, dan kun je contact opnemen. Dit kan via onderstaand contactformulier. Je wordt dan in contact gebracht met jouw regioleider.

Let op: Dit formulier is niet het formulier om groepen mee aan te melden. Heb je een groep waarmee je een Huddle wil beginnen? Klik dan op deze link voor het aanmeldformulier.

connectgroepen

Geen titel
Scroll naar boven