Huddle aanmelden

Wij willen een Huddle starten

Huddle aanmelden

Via onderstaand formulier kun je jullie Huddle aanmelden. Vul bij ‘verbindende factor’ in wat jullie groep kenmerkt. Bijvoorbeeld: jullie groep bestaat uit alleen mannen of vrouwen. Of houdt jullie groep van outdoor activiteiten en zijn jullie actief met de Huddle. Of bestaat jullie groep uit gezinnen of juist singles… etc.

Onderaan deze pagina vind je de spelregels van een Huddle en de verwachtingen van een Huddleleider (en co-leider).

Spelregels Huddles

Er zijn een aantal spelregels waar de Huddle zich aan moet houden:
– Een Huddle bevat minimaal 3 tot maximaal 7 personen.
– Een Huddle vindt minimaal 2 x per maand plaats.
– Een Huddle is lange termijn gericht.
– Een Huddle heeft 1 Huddleleider en wenselijk 1 co-leider.
– Een Huddle heeft het Woord en gebed als vaste programma­- onderdelen.
– Een Huddle is geen besloten groep, de groep staat open voor anderen/nieuwe mensen (dit gaat in samenwerking met de regioleider).

Huddleleden:
– Huddleleden mogen in maximaal 2 groepen tegelijk.
– Huddleleden mogen alleen ‘hoppen’ in de oriënterende fase (2 maanden).
– Huddleleden hebben een minimale commitment van een jaar.

Huddleleider en co-leider

Het is belangrijk dat jouw Huddle een Huddleleider heeft en wenselijk een co-leider. Een Huddleleider is nodig als (gespreks)­coördinator van de Huddle. Als aanspreekpunt voor de gemeente staat de Huddleleider in nauw contact met zijn regioleider. Er kan daardoor snel ingespeeld worden op even­tuele problemen. Iemand uit de Huddle kan bijvoorbeeld pastorale gesprekken nodig hebben, of opgenomen worden in het ziekenhuis vanwege ziekte. De regioleider zorgt voor de juiste geestelijke hulp.

Verwachtingen Huddleleider

Heb jij een levende relatie met God, ben je betrouwbaar in je commitments en heb je een hart voor discipelschap? Ben je volwassen gedoopt en heb je de doop in de Heilige Geest ontvangen? Een bouwer van de gemeente in tijd en financiën? Vrij van elke vorm van verslaving? Minimaal 1 jaar in de gemeente en geregistreerd lid? Dan kan ook jij Huddleleider worden.

Huddleleidertrainingsdagen

Huddleleiders ontvangen een handboek en training op Huddle­­leidersdagen. Wanneer je aangemeld bent als Huddle leider of als co-leider wordt je hiervoor uitgenodigd. De datum, tijd en plaats staan in de uitnodiging.

Heb je meer vragen?

Neem dan contact op met jouw regioleider. Deze vind je op de Huddlepagina.

Scroll naar boven