logo


Wij heten u van harte welkom in de  boekenwinkel van De Banier: Royal Books.

Voor jong en oud hebben wij het assortiment uitgebreid. Van de nieuwste bijbels in verschillende talen tot boeken, journals, cadeauartikelen, etc.

Royal Books heeft als doel De Banier en Almelo e.o. toe te rusten.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van laatste acties. Wij geven u tips en een klein kijkje in de winkel. Bent u nieuwsgierig? Kom gerust langs!

Openingstijden: Elke zondag van 12.00u tot 13.00u
Waar: Hofkampstraat 169, Almelo

Contact:
Staat uw gezochte bijbel, boek of een ander product niet in de winkel? Wij bestellen deze graag voor u! U kunt ons aanschieten in de winkel of een e-mail sturen naar royalbooks@banier.nl.

 


Een achtergrond met een boodschap!

voor-facebook02

Klik hier voor gratis mobiel achtergronden


TIJD MET JEZUS


Sarah Young studeerde bijbelwetenschappen, filosofie en psychologie. Zij en haar man, Steven, hebben in meerdere landen gemeenten gesticht. Ze is een succesvol schrijver van dagboeken voor kinderen, tieners en volwassenen. Het dagboek ‘Dicht bij Jezus’ is in Nederland al meer dan 15.000 keer verkocht! Door haar dagboeken leren mensen te luisteren naar Gods stem. Ze ontdekken hoe intiem God betrokken wil zijn bij hun leven. Net zo intiem als Jezus dat belooft. Laat je bemoedigen door haar prachtige dagboeken en open je hart voor de stem van de Goede Herder.


MOKKEN MET BEMOEDIGINGEN!


STA OP EN SCHITTER!

Klik op de afbeelding om het te lezen


VERGEET JE WATER NIET!

dopper
De Dopper is een Nederlands product dat ontworpen is door Rinke van Remortel, Dutch Design dat bekroond is met de Red Dot Design Award. Het is een initiatief ter promotie van het drinken van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor heeft de Dopper het ideale flesje voor kraanwater op de markt gebracht; duurzaam, handig en mooi. Draai de bovenkant van het flesje en je hebt een bekertje! Goed schoon te maken doordat je de fles in 3 onderdelen los kunt halen. Te koop bij Royal Books!


U kunt bij ons de meest recente boeken vinden van onder andere de volgende schrijvers:

En uiteraard nog vele andere schrijvers.

Facebook


[custom-facebook-feed id=RoyalBooks.Banier limit=1 locale=nl_NL ajax=true facebooklinktext=”Bekijk op Facebook”]