Alles Kids?! (kinderen)

Laat de kinderen tot Mij komen

Kinderwerk in de Banier

Jezus houdt van kinderen; Hij wil dat ze de ruimte en de vrijheid hebben om bij Hem te komen. Waar ze ook zijn, wat ze ook doen, hoe klein ze ook zijn. “Laat de kinderen tot Mij komen.” Deze tekst is heel belangrijk in het kinderwerk van de Banier en we willen de kinderen de mogelijkheid geven dit te ontdekken, op hun eigen niveau.

De allerkleinsten

Voor de baby’s, dreumesen en peuters betekent dit hen de liefde en geborgenheid te geven die ze nodig zijn. We hebben mooie lokalen (locatie Banier) waar ze de mogelijkheid hebben om te spelen en te ontdekken. Voor de baby’s is er een aparte slaapruimte. We lezen voor, gaan samen zingen en met de oudste kinderen maken we af en toe een werkje.

Groep 1 t/m groep 8

Voor de kinderen die naar de basisschool gaan hebben we elke zondag  in het Castello een mooi programma dat aansluit bij de leeftijd en interesses van de kinderen.
De kinderen gaan eerst met de ouders mee naar de eredienst in de Banier. Na de opening rond 10.30 uur verzamelen ze zich bij hun leid(st)er met het bord (groepen) in de hal. Hij/zij neemt de kinderen van het groepje mee naar een lokaal in het Castello. Om 12.00 uur komen de kinderen terug in de eredienst bij de ouders.


Kinderweekend 2017