Dienst bezoeken?

Heel hartelijk welkom bij Pinkstergemeente de Banier!

Jezus staat centraal in onze samenkomsten. Een open sfeer, gastvrijheid, aanbidding en een doelgericht woord vinden wij belangrijk. Voor de kinderen is er een eigen programma wat rond 09.05u begint. Baby’s en kinderen tot 4 jaar kunnen terecht bij de opvang in ons gebouw. Wij zijn een multiculturele gemeente en verzorgen ook vertaling tijdens de diensten.

Belangrijke mededeling! (10/10/’20)

 

In verband met de nieuwe ontwikkelingen rondom de beperking van kerkbezoek hebben wij helaas  moeten besluiten om de komende zondagen terug te gaan naar 1 dienst met livestream (om 10.00 uur) die vanuit huis gevolgd kan worden. De plekken voor de toegestane 30 bezoekers zijn gereserveerd voor een specifieke doelgroep binnen onze gemeente. 

We hopen op uw begrip hiervoor!

U kunt ons blijven volgen via livestream op YouTube of FaceBook.

 

Vanaf zondag 30 augustus zijn er twee samenkomsten. De eerste start om 9.00 uur (tot 10.30) en de tweede start om 11.00 uur (tot 12.30).

Eerste samenkomst 9.00 uur: met kinderwerk & opvang voor de allerkleinsten

Tweede samenkomst 11.00 uur: ook via livestream. (geen kinderwerk/opvang allerkleinsten)

 

U bent van harte welkom in onze samenkomst. Door alle huidige maatregelen zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Het reserveren voor de samenkomsten blijft verplicht (conform richtlijnen RIVM). U kunt dit doen via www.banier.nl/reserveren. Dit geldt ook voor de gebedsavonden op iedere eerste, derde en vijfde dinsdagavond van de maand.

U kunt meteen aangeven of u de eerste of de tweede dienst wilt bezoeken. Voor de eerste dienst geldt een maximum voor 150 volwassen (excl. medewerkers) en 120 kinderen. Voor de tweede dienst geldt ook een maximum personen (excl. medewerkers).

 

Onze tweede samenkomst om 11.00 uur is ook online te volgen via YouTube en Facebook.

Bekijk hier de dienst op YOUTUBE!

 

Na de dienst hoeft u niet om een gesprek verlegen te zitten: ons Welcome to Church  maakt graag kennis met u!